Bent u op zoek naar een Pannakooi of Panna Arena? Dan bent u bij Total Football Events aan het juiste adres! Wij beschikken over diverse Pannakooien en Panna Arena’s die beschikbaar zijn voor verhuur.

Pannavoetbal is razend populair en dus is een Pannakooi of Panna Arena bij u op locatie gegarandeerd een succes.

Onze ronde Pannakooi is ideaal voor 1 tegen 1 wedstrijden of een spectaculair Panna Toernooi, waarbij u de keuze heeft tussen een lage Pannakooi of een Pannakooi voorzien van een Surround Net. Onze ronde Pannakooi heeft een diameter van 4.88 meter en is met twee personen binnen 10 minuten opgezet

Onze ovale Panna Arena is net een slag groter en leent zich bij uitstek voor 2 tegen 2 wedstrijden. De ovale Panna Arena is net als de ronde Pannakooi met 2 personen binnen 10 minuten opgezet.

Naast diverse Pannakooien en Panna Arena’s beschikt Total Football Events ook over diverse Opblaasbare Voetbalboardings.

Wilt u het huren van onze Pannakooi of Panna Arena combineren met een Clinic, Panna Show of Freestyle Voetbal Show van een van onze professionele straatvoetballers of freestyle voetballers? Dat kan! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

De Pannakooi of Panna Arena wordt geleverd inclusief:

  • Opbouwschema
  • Wedstrijdballen
  • Bezorging op locatie (optioneel)

Boeken

Leave a Reply